top of page

Diensten

image00001 (4).jpeg

Advies

S2 Group biedt deskundig advies en consultancydiensten aan bedrijven die streven naar verbeteringen op het gebied van automatisering en installaties. We adviseren over de nieuwste technologieën en helpen bij het vinden van op maat gemaakte oplossingen.

Engineering:

Bij S2 Group streven we ernaar om voorop te lopen in innovatieve en efficiënte oplossingen binnen de industriële automatisering. Een van de belangrijkste tools die we hiervoor gebruiken is EPLAN, een toonaangevend softwarepakket voor elektrotechnisch ontwerp en engineering.

EPLAN is een veelzijdige softwareoplossing die de volledige ontwerpfase van elektrotechnische installaties ondersteunt. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van elektrische schema's, bedradingstabellen, en gedetailleerde documentatie. Dankzij de geavanceerde functionaliteiten van EPLAN kunnen we complexe projecten efficiënter en nauwkeuriger realiseren.

Eplan sample.png
gripper.jpg

Wij omarmen we de kracht van vooruitstrevende technologieën om uw bedrijfsprocessen te transformeren en te optimaliseren. Onze Robotica-oplossingen belichamen innovatie en efficiëntie, waardoor uw onderneming een voorsprong krijgt in de competitieve wereld van vandaag.

In onze werkplaats hebben we een robot van Fanuc tot onze beschikking om besturingen te kunnen testen.

We erkennen de cruciale rol die geavanceerde software speelt bij het verbeteren van de operationele efficiëntie en controle. Ons pakket aan softwareoplossingen, waaronder SCADA, HMI, PLC en MES, is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf en biedt een robuuste basis voor gestroomlijnde processen en ongeëvenaarde prestaties.

software plcprogrameren.jpg
1.jpg

We ontwerpen, produceren en installeren besturingspanelen en verdelers op maat. Onze panelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Als panelenbouwer zorgen we voor een nauwkeurige assemblage, bedrading en testen van de systemen.

Inbedrijfsstelling en onderhoud:

We staan niet alleen achter onze producten, maar zorgen ook voor de inbedrijfstelling op locatie en bieden onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat systemen optimaal blijven functioneren gedurende hun levensduur.

image00001 (3).jpeg
bottom of page