top of page

Panelenbouw

S2 Group, jouw deskundige partner in het bouwen van  besturingspanelen en verdelers. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen op maat, variërend van de ontwikkeling van besturingspanelen tot de implementatie van complete verdeelsystemen.

Wij bouwen onder licentie van onze partners Hager & ABB, verdelers tot 6300 Ampère.

Besturingspanelen Ontwerp en Assemblage:

Onze ervaren ingenieurs en technici werken nauw samen om besturingspanelen te ontwerpen en assembleren die voldoen aan de specifieke eisen van jouw industriële processen. Of het nu gaat om eenvoudige bedieningspanelen of complexe besturingssystemen, wij zorgen voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

2

Verdelers Maatwerk:

Wij bieden op maat gemaakte verdeeloplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Van energieverdelers tot procesregelingen, onze expertise in maatwerk verdelers draagt bij aan een efficiënt en veilig beheer van elektrische systemen.

3

Paneelbekabeling en Installatie:

Ons team staat klaar om de bekabeling van besturingspanelen en verdelers te verzorgen, met aandacht voor precisie en efficiëntie. Wij zorgen voor een vakkundige installatie, wat bijdraagt aan een soepele werking van jouw systemen.

_DSC6596
_DSC6542
S2 Group
20201126_081408
IMG_1236
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
bottom of page