top of page

Robotica

Als merk onafhankelijke integrator werken wij met meerdere merken zodat we niet merk gebonden zijn, maar uiteindelijk de beste oplossing voor onze opdrachtgever kunnen bieden.

Onze passie voor precisie en geavanceerde bewegingscontrole maakt ons jouw betrouwbare partner voor op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste industriële eisen.

1

Turn Key automatiseringsoplossingen:

S2 Group biedt een toonaangevende dienst in turn key automatisering met robots, ontworpen om bedrijven te helpen hun productieprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Deze dienst levert complete, kant-en-klare robotsystemen die direct na installatie operationeel zijn, waardoor bedrijven tijd en kosten besparen en snel kunnen profiteren van de voordelen van geavanceerde automatiseringstechnologieën.

S2 Group zorgt voor een uitgebreide oplossing die alle aspecten van de automatiseringsbehoeften van een bedrijf dekt, van ontwerp en engineering tot installatie en inbedrijfstelling. Het resultaat is een naadloze integratie van robotsystemen die direct operationeel zijn.

2

Machine Vision:

S2 Group biedt geavanceerde oplossingen voor de integratie van machine vision bij robots, waardoor bedrijven hun automatiseringsprocessen kunnen optimaliseren en de efficiëntie kunnen verhogen. Deze dienst stelt robots in staat om visuele informatie te verwerken en te interpreteren, wat resulteert in verbeterde nauwkeurigheid en prestaties bij een breed scala aan industriële toepassingen.

Machine vision is een technologie die gebruik maakt van camera's en beeldverwerkingssoftware om visuele informatie te verkrijgen en te analyseren. Deze informatie kan worden gebruikt om objecten te identificeren, te meten, te inspecteren en te sorteren. In de context van robotica, stelt machine vision robots in staat om 'ogen' te hebben, waardoor ze complexe taken kunnen uitvoeren die menselijke visuele waarneming vereisen.

S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
S2 Group
bottom of page